Deze 5 apps moet jij als student hebben in 2024!

In de dynamische wereld van 2024, waar technologie voortdurend evolueert, hebben studenten toegang tot een scala aan innovatieve apps die het studentenleven niet alleen gemakkelijker maken, maar ook helpen bij het besparen van geld, het organiseren van evenementen en zelfs het bevorderen van duurzaamheid. Hier zijn vijf onmisbare apps die elke student in 2024 op zijn smartphone zou moeten hebben.1. Dyme – Besparen
Dyme is de ultieme financiële sidekick voor studenten die hun uitgaven onder controle willen houden. Met geavanceerde budgetteringsfuncties helpt Dyme studenten om grip te krijgen op hun financiën. Het analyseert automatisch uitgaven, geeft inzicht in abonnementen en suggereert mogelijke besparingen. Hiermee wordt Dyme een onmisbare metgezel voor studenten die hun financiële doelen willen bereiken zonder de leuke dingen in het leven op te geven.2. Freefy – Gratis Spullen
Of het nu gaat om het inrichten van een studentenkamer of om snel van je oude spullen af te komen, Freefy is dé app voor studenten die houden van gratis spullen. Het platform verbindt gebruikers die spullen willen weggeven met degenen die op zoek zijn naar kosteloze schatten. Een circulaire economie op zakformaat, Freefy maakt hergebruik gemakkelijk en helpt studenten geld te besparen terwijl ze hun ecologische voetafdruk verkleinen.3. Figo – Deelscooter in de Buurt
Voor studenten die zich snel en milieuvriendelijk willen verplaatsen, is Figo de app bij uitstek. Deze deelscooter-app lokaliseert scooters in de buurt, waardoor studenten op een efficiënte en duurzame manier van A naar B kunnen reizen. Figo maakt mobiliteit flexibel en betaalbaar, waardoor het een onmisbare app wordt voor studenten die de drukke agenda van het studentenleven bijhouden.4. Bash – Evenement
“Waar is het feestje?” Als je deze vraag vaak stelt, dan is Bash jouw ideale metgezel. Deze evenementen-app brengt alle happeningen in de stad samen, waardoor studenten nooit meer een geweldig feest, optreden of andere sociale activiteit hoeven te missen. Met Bash wordt het plannen van een avondje uit zo eenvoudig als een paar tikken op het scherm.5. Peaks – Sparen zonder Geld
Voor studenten die denken dat ze geen geld hebben om te sparen, is Peaks de game-changer. Deze app maakt van elk aankoopbedrag een investering. Het rondt transacties af naar de dichtstbijzijnde euro en belegt het wisselgeld. Peaks maakt beleggen toegankelijk, zelfs voor studenten met een beperkt budget, en helpt hen een financiële buffer op te bouwen voor de toekomst.

In 2024 zijn deze vijf apps essentiële hulpmiddelen voor studenten die niet alleen hun financiën willen beheren, maar ook willen genieten van een georganiseerd, duurzaam en sociaal studentenleven. Downloaden maar!

Op zoek naar gratis spullen in jouw buurt?Geplaatst

in

door